Hunge Winter Experience

All-In arrangement

Vanaf maandag 12 december 2022 tot en met zaterdag 25 maart 2023 bieden wij u de 6 daagse Hunge Winter Experience aan. Volledig verzorgd genieten van  bucketlist waardige avonturen zoals sneeuwscooter-tocht, hysky-slede-tocht, ijsvissen, avond-fakkel-wandeltocht, outdoor maaltijden en fika’s. Bij terugkomst even bijkomen en dan aanschuiven aan de grote tafel en genieten van de gezamenlijke maaltijd. Wie weet spot u het magische noorderlicht. Langlaufen kan eventueel op uw vrije dag. Wij zijn bezig om het all-in arrangement samen te stellen. Mocht u belangstelling hebben neem via email of telefoon contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IJsvissen

IJsvissen, ook wel wintervissen genoemd. Na een wandeling over het meer, of met de sneeuwscooter taxi boor je gaten in het ijs. Met een eenvoudige korte hengel ga je vissen in de gaten. Nog nooit gedaan? Houd u mogelijk niet van vissen? Dan is ijsvissen toch echt iets heel anders. Gezellig, spannend, je eigen gevangen vis bereiden op een open vuur en puur genieten. Een belevenis om nooit te vergeten.

HusHotellHunge ronde foto website
HusHotellHunge ronde foto website-3

Sneeuwscooter tocht

Voor je op de scooter plaatsneemt, ontvang je een korte briefing. Het uitgestrekte bevroren meer is de ideale uitvalbasis voor een onvergetelijke sneeuwscootertocht. Alleen of met z’n tweeën toeren over het magisch witte meer en door de sprookjesachtige bossen. Een super belevenis voor iedereen die ongeveer 2x een uur kan zitten en een beetje kan meebewegen met de bestuurder. Dus ook voor 65 plussers nog een super avontuur en ervaring voor het leven. Wil je zelf een scooter besturen dan dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Honden Sledetocht

Je wordt begroet door blaffende, bijna jankende honden. Ze zijn super blij en gedreven om er samen met jou en je begeleider op uit te trekken. Rustig zittend op de slee geniet je van de tocht en de prachtige omgeving. Knoop een gesprekje aan met je begeleider. Hij kan je alles vertellen over de honden en de omgeving. Ook hier hoort natuurlijk een fika bij. Kun jij je even opwarmen met een warme drank en eigen gegrilde worstjes terwijl de honden even bijkomen in de sneeuw. En natuurlijk niet vergeten ze te knuffelen. Zodra ze in de gaten krijgen dat de tocht wordt vervolgd worden ze onrustig en kunnen ze niet wachten om te vertrekken. Wederom een activiteit voor alle leeftijden en om nooit te vergeten.

Wintervakantie Zweden
HusHotellHunge ronde foto website-1-HusHotellHunge ronde foto v2-2

Langlaufen

Tussen alle enerverende activiteiten even een rustdag of….. de mogelijkheid om te langlaufen. Heb jij je eigen materiaal bij je dan kun je natuurlijk langlaufen wanneer je wilt. Wij kunnen de huur van ski’s voor je regelen. De huur van langlaufski’s is niet bij het all-in arrangement inbegrepen. Prijs op aanvraag. Vanuit HusHotell Hunge kun je meteen starten met een route van ongeveer 5 kilometer. Over het meer, door de bossen en het dorpje Hunge. Een prachtige route. Als beginner kun je natuurlijk altijd besluiten om je om te keren en dezelfde route terug te nemen.

Wees getuige van het oogverblindende noorderlicht

Het noorderlicht is een van de meest ongelooflijke natuurverschijnselen ter wereld, en Noord-Zweden is een van de beste plaatsen om dit iconische natuurwonder te aanschouwen. Strepen van groen, rood en paars dansen door de nachtelijke hemel en zorgen voor een adembenemend spektakel dat zowel griezelig als betoverend mooi is. Met een beetje geluk kun jij dit meemaken en blijven herinneren als een kippenvel moment!

30D4DA5C-114A-4FCE-9BE9-2B1559ED3F55
fakkeltocht-1

Fakkeltocht

Samen er op uit voor het slapen gaan. Met fakkel wandelen over het meer en door het bos. Een mooie en bijzondere ervaring. Eventueel met speciale sneeuwschoenen. Gezelligheid op z’n best.