Huisje huren in Zweden van Nederlanders

Huisje huren in Zweden van Nederlanders | Een huisje, B&B huren of verblijven in een knus hotel in Zweden is een geweldige manier om de prachtige natuur van dit land te ervaren.

Comfortabel en authentiek

Als je op zoek bent naar een authentieke ervaring tijdens je verblijf in Zweden, dan is een huisje, B&B of hotel gerund door Nederlanders misschien wel de perfecte keuze voor jou.  Waarom kan dit zo bijzonder zijn?

Gastvrijheid en persoonlijke service

Een huisje huren in Zweden van Nederlanders, oftewel een B&B of hotel, betekent dat je kunt rekenen op de beroemde Nederlandse gastvrijheid. Deze Nederlandse eigenaren zijn vaak gepassioneerde ondernemers die er alles aan doen om hun gasten zich thuis te laten voelen. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel en ze zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Nederlandse invloeden

In de huisjes, B&B’s en hotels gerund door Nederlanders vind je vaak Nederlands-Zweedse invloeden, terug in het interieur en de menu’s. Denk aan typisch Nederlandse gerechten, zoals stamppot of kroketten in combinatie met typische Zweedse gerechten zoals wafels en de beroemde fika’s. Zo kun je ook Nederlandse decoraties, zoals Delfts blauw aantreffen. Dit zorgt voor een unieke sfeer die je nergens anders in Zweden zult vinden.

Kennis van de lokale omgeving

Nederlandse eigenaren zijn vaak goed ingeburgerd in de lokale omgeving. Ze weten vaak precies welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn om te bezoeken en waar je de beste lokale gerechten kunt proeven. Ze kunnen je ook helpen met het plannen van activiteiten, zoals wandelingen, fietstochten en verhuur van kano’s en je voorzien van insider-tips die je niet in reisgidsen zult vinden.

gezelligheid, gemoedelijkheid hus hotell hunge
Hunge Zomer Experience

Nederlands spreken

Als Nederlandse toerist in Zweden kan het soms lastig zijn om te communiceren met de lokale bevolking. Hoewel veel Zweden goed Engels spreken, kan het toch fijn zijn om in je eigen taal te kunnen communiceren. In huisjes, B&B’s en hotels gerund door Nederlanders is dit geen probleem, omdat de eigenaren zelf ook Nederlands spreken. Dit maakt de communicatie een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat je je meer op je gemak voelt.

Gezelligheid en saamhorigheid

Last but not least: een huisje huren in Zweden van Nederlanders betekent gezelligheid en saamhorigheid. Het is vaak gemakkelijk om in contact te komen met andere Nederlandse gasten en samen ervaringen uit te wisselen. Dit kan vooral fijn zijn als je alleen reist of op zoek bent naar sociale interactie tijdens je verblijf.

Hus Hotell Hunge

De naam zegt het al, Hus Hotell, een kleinschalig hotel in de gemeente Bräcke, midden Zweden waar gemoedelijkheid en huiselijkheid is te vinden. De Nederlandse eigenaren hebben de deuren van dit hotel in 2022 geopend en hebben o.a. al veel Nederlandse gasten mogen ontvangen en wegwijs gemaakt in het mooie, rustige Jämtland. De ideale omgeving met heel veel meren, magische bossen, wandelroutes, ruige natuur, kortom om tot rust te komen en actief te zijn midden in de natuur.

Het Hunge Zomer Experience pakket biedt jou veel gemak en avontuur.

Of kies voor de aanbieding 5 nachten voor de prijs van 4.