Wintervakantie Zweden

Wintervakantie Zweden | Ontdek het prachtige Zweden en overnacht in ons sfeervolle Hotell

Wil jij eens een andere winterbeleving?

Ga dan op sneeuwavontuur naar Jämtland. De winter in het Zweedse Jämtland is magisch!

Hier vind je bevroren meren, besneeuwde heuvels, sprookjesachtige bossen, elanden in het wild en met een beetje geluk het magische noorderlicht. Dit alles zal ervoor zorgen dat je bijzondere herinneringen zult maken.

Ongerepte parel..

Geen drukke skipiste’s, disco’s en indooractiviteiten maar in alle rust en stilte genieten in Hunge, de ongerepte parel! Een klein dorpje met zestig inwoners en gezellige typisch Zweedse huizen maken dat jij je meteen thuis zult voelen.

Afvinken op je Bucketlist tijdens je wintervakantie Zweden

In dit nog pure winterlandschap, ervaar je de bijzondere Scandinavische winter tijdens een 6-daags arrangement vol bucketlistwaardige activiteiten.  Verken de bossen op sneeuwschoenen en tijdens een fakkeloptocht, stap op de langlaufski’s en maak een 5 km lange tocht in alle rust, ontmoet de enthousiaste honden en geniet van de honden-sledetocht, ontdek het ijsvissen en neem plaats op een heuse sneeuwscooter en maak een schitterende tocht met begeleiding over het meer en door de bossen. En niet te vergeten de Zweedse Fika’s onderweg! Je eigen worstjes en kollbullar bereiden boven een knapperend vuurtje.

Wintervakantie Zweden
Hus Hotell Hunge Zweden in de sneeuw

In een paar uur ben je op je bestemming

Van 24 december tot 18 maart vlieg je vanaf Groningen rechtstreeks naar Åre-Östersund airport, Midden Zweden. In minder dan 2 uur sta jij in de sneeuw van Jämtland. Vanaf het vliegveld ben je in 75 minuten in Hunge waar je gastvrij wordt ontvangen in Hus Hotell Hunge. Jouw wintervakantie in Zweden kan beginnen en zal er één worden om nooit te vergeten.

Wintervakantie in Zweden?
Overnacht in ons sfeervolle Hotell

De koude temperaturen buiten vergeet je al snel door de gezelligheid en warmte in het knusse Hus Hotell. Je verblijft in een sfeervol, rustig scandic appartement met alle comfort waar je bij kunt komen van al je inspanningen en indrukken. Je geniet van gezellige gezamenlijke maaltijden, bereid met zoveel mogelijk lokale producten. Alle winteractiviteiten starten vanuit Hus Hotell Hunge of er wordt gezorgd voor vervoer.

Dus ga je op wintervakantie in Zweden? Hus Hotell Hunge is de bestemming voor iedereen die actief bezig wil zijn en wil genieten van de rust, ruimte en winterse natuur!