Vakantie Zweden

Vakantie Zweden

Vakantie in het hart van Zweden.

Een unieke ervaring!

Hunge Zomer Experience

Vakantie Zweden

Bossen, meren en wilde dieren

Op vakantie naar Zweden is super tof voor wie van rust, natuur en outdoor activiteiten houdt! Zweden is een land vol uitgestrekte bossen, mooie meren en allerlei wilde dieren zoals elanden, rendieren en beren.

Vermijd zoveel mogelijk E-wegen

Velen zullen misschien denken: Zweden is een groot land en willen we Zweden ontdekken dan moeten we veel kilometers maken. Met kilometers maken op de grote E-wegen zie, beleef en ontdek je niet het echte pure Zweden.

Verblijf een aantal dagen op een prachtige plek en geniet van de natuur, de rust en de vele buiten activiteiten. Je kunt natuurlijk je eigen tent, caravan of camper meenemen maar ook een gezellig klein comfortabel hotelletje boeken.

Hotell, B&B en groepsaccommodatie

Hus Hotell Hunge ligt in het zuiden van de prachtige provincie Jämtland. Dit is niet zómaar een hotel, want het is tegelijkertijd een B&B en groepsaccommodatie. Je kunt er kanoën (te huur), mountainbiken (zelf meenemen)en fietsen (2 te huur), vissen, wandelen en zwemmen direct vanaf het hus hotel. Vanaf het tuinterras heb je een prachtig uitzicht op het meer en de heuvels. In juli, augustus en september is de bodem in de omringende bossen letterlijk bedekt met allerlei soorten bessen.

Kleinschalig

Hus Hotell Hunge is een kleinschalige accommodatie met 8 appartementen voor 1-4 personen. Je hebt een eigen badkamer en kitchenette. Dus genieten van het comfort en van een hotel in combinatie met gezelligheid, knusheid en gemoedelijkheid.

lente
Kano Hungesjön

Mocht het weer een beetje minder zijn dan zijn er  veel leuke uitjes

  • Moos Garden, waar je de majestueuze elanden van dichtbij kunt bewonderen. Een bijzondere ervaring om nooit te vergeten!
  • Indoor activiteiten bij Multi Challenge in Östersund.
  • Langlaufen in de zomer in de grottunnel van Gällö. Het kan echt!
  • Maar ook een stedentrip naar Östersund of Sundsvall behoort tot de mogelijkheden.
  • Klimmen in de toppen van de bomen in het klimpark in Gällö.
  • IJsje eten bij de beste ijssalon van Zweden
  • Grotten ontdekken
  • Golfen
  • Te veel om op te noemen.

Zomeraanbiedingen

Hus Hotell Hunge heeft twee aanbiedingen voor jou

Hunge Zomer Experience