Royale scandic appartementen

In maart 2023 hebben wij de renovatie van het 7e appartement kunnen afronden. Alle appartementen zijn stijlvol Scandinavisch en thematisch ingericht.

De appartementen hebben een naam van één van de tien meest voorkomende wilde dieren in Zweden. Het thema is zichtbaar in kleurgebruik, prachtige wanddecoraties en gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

In een afgesloten vleugel zijn twee appartementen (Kronhjort en Ekorre) beschikbaar voor huisdieren en hun baasjes.

Verblijven in een HusHotell appartement is meer dan genieten van uw eigen appartement. U kunt eveneens gebruik maken van de volgende voorzieningen en ruimtes.

Ontbijt: serveren we tussen 07:30-09:30 in de Husrum voor 125 SEK per persoon.

Husrum: de ontmoetingsruimte met een gezellige, sfeervolle zit- en koffiehoek en diverse tafels om anderen te ontmoeten. Er zijn spelletjes aanwezig en vanuit deze ruimte heb je een prachtig zicht op de tuin en het meer.

HusHotell tuin: met panorama uitzicht op de heuvels en het Hungesjön, terras met diverse zitjes om in het zonnetje te genieten van uw ontbijt of avondeten. Een royaal grasveld met grillplaats waar tot in de late avonduren genoten kan worden van de rust en gezelligheid.

Skorstuga: de plek waar je binnenkomt in HusHotell Hunge en jij, jouw ski- of wandelschoenen en langlaufski's, kunt schoonmaken en neerzetten.

Garderob: waar jij jouw jas, handschoenen en skibroek kunt ophangen en drogen.

Tvättstuga: met de mogelijkheid om een wasje te draaien (40 SEK) en eventueel gebruik te maken van een droger (40 SEK).

Supermarkt: op 4,5 km van Hus Hotell Hunge bevindt zich een

ICA supermarkt.

Groepsaccommodatie

De meeste appartementen hebben een volledig ingerichte kitchenette met vriezer, koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en 2 kookplaten en… zicht op tuin en meer. Sommige hebben een aparte slaapkamer en buitenzitplaats. Zie informatie per appartement.