Husky Sledetocht Zweden

Husky Sledetocht Zweden

Een husky sledetocht in het hart van Zweden.

Unieke en bucketlistwaardige ervaring!

Aandoenlijke husky’s

De meesten van u zullen denken aan de Siberische husky met z’n prachtig blauwe ogen. Echter de Alaska Husky is de beste trekhond die je kunt krijgen en de beste reisgenoot die je je kunt voorstellen. Ze heeft een groot uithoudingsvermogen, is gehoorzaam en heeft geen angst voor kou om mee te gaan op bergtochten, in de zomer en in de winter.

Enerverende tocht om nooit te vergeten

Tijdens deze bijzonder tocht zal een ervaren gids je begeleiden door de wildernis. Bij aankomst zullen de honden op u staan te wachten en willen ze niets liever dan samen met jou op pad door de magische sneeuw. Na een duidelijke uitleg over de honden, de slee en hoe u met de honden om dient te gaan, neem je plaats op de hondenslee. In het begin zullen de honden blaffen, maar gaandeweg wordt het steeds stiller en hoort u alleen hun ademhaling en de sneeuw onder de slee. Onder het genot van een kopje koffie, thee en kanelbullar geniet u nog even na op de kennel.

Ga mee op een buitengewoon avontuur!

6- of 8- daags Hunge Winter Experience arrangement

Nog meer bucketlistwaardige activiteiten voor jou. Voor meer informatie klik hier!

Er is geen speciale voorkennis vereist om deel te nemen.

Husky Sledetocht Zweden
Hus Hotell Hunge Zweden in de sneeuw

In een paar uur ben je op je bestemming

Van 24 december tot 18 maart vlieg je vanaf Amsterdam/Groningen rechtstreeks naar Åre-Östersund airport, Midden Zweden. In ruim 2 uur sta jij in de sneeuw van Jämtland. Vanaf het vliegveld ben je in 75 minuten in Hunge waar je gastvrij wordt ontvangen in het Hus Hotell. Jouw wintervakantie in Zweden kan beginnen en zal er één worden om nooit te vergeten.

Overnacht in het sfeervolle Hotell

De koude temperaturen buiten vergeet je al snel door de gezelligheid en warmte in het knusse Hus Hotell. Je verblijft in een sfeervol, rustig scandic appartement met alle comfort waar jij bij kunt komen van al je inspanningen en indrukken. Je geniet van gezellige gezamenlijke maaltijden, bereid met zoveel mogelijk lokale producten. Alle winteractiviteiten starten vanuit Hus Hotell Hunge of er wordt gezorgd voor vervoer.

Dus ga je op wintervakantie in Zweden? Hus Hotell Hunge is de bestemming voor iedereen die actief bezig wil zijn en wil genieten van de rust, ruimte en winterse natuur!