Wandelen in Midden Zweden Jämtland

Wandelen in Midden Zweden Jämtland

Haal je wandelschoenen maar te voorschijn. Je kunt in Jämtland heel wat stappen zetten, zowel voor jong als oud!

De wandelpaden in de gemeente Bräcke gaan door stille bossen met beschermde planten en vlinders, vaak langs meren en beekjes en met uitkijkpunten en beschutting tegen de wind. Welke route je ook kiest, er wacht je een mooie natuurbelevenis in het bos en de velden. We hebben de twee dichtsbijzijnde prachtige wandelroutes hier voor jou uitgelicht. Overige zie Bräcke nästa.

Ben je opzoek naar een comfortabel knus Hotel of B&B om lekker bij te komen van je inspanningen, dan is Hus is Hus Hotell Hunge de juiste plek. Het hotel biedt royale appartementen met een eigen badkamer, kitchenette en gratis WiFi. De vriendelijke eigenaren van Hus Hotell Hunge helpen je graag bij het organiseren van je wandeltocht en het verstrekken van alle benodigde informatie.

Hus Hotell biedt ontbijtservice en haal- en brengservice in combinatie met verblijf.

Zie wandel-arrangement.

Forsaleden

De Forsaleden is echt een parel van een 7 km lange wandelroute.

Het Forsa-gebied is fascinerend en doordrenkt van geschiedenis met culturele overblijfselen, prachtige natuur en een avonturenzwembad gevormd door de natuur.

Het pad volgt de Forsaån door rotsachtig terrein over bruggen en houten planken. Langs het pad zijn er watervallen, forsalagunen, zalmtrappen en zwemmen in frissse, natuurlijke poelen en glijbanen, beekjes en vijvers. Start, Forsaleden zuidzijde, is op 12 km van Hus Hotell Hunge.

Meer info 

forsaleden
IMG_9287

Bodsjöleden

In het westelijke deel van de gemeente Bräcke strekt zich het Bodsjöbygden-wandelpad uit, de Bodsjöleden. De gehele route is 80 km lang. Het pad wordt momenteel in ere hersteld en zal in juni 2024 gereed zijn.

Bodsjöleden, Forsaleden en Jämnorgevägen ontmoeten elkaar in Herrevadströmmen.

Het pad loopt langs het dorp Hunge. Hus Hotell Hunge ligt op ongeveer 1 km van deze route en biedt een haal- en brengservice aan voor wandelaars die in het hotel verblijven.

Meer info

Bräcke nästa

De website met nog veel meer prachtige wandelroutes in de gemeente Bräcke.

Klick hier voor meer informatie.

bodsjöleden sidsjö
Zomer in Zweden

Haal & Breng services

Voor onze gasten bieden wij in overleg haal en brengservices aan voor de volgende wandelroutes:

Forsaleden

Bodsjoleden

De kosten bedragen

Wandelroutes halen brengen: 24 Sek per km