Hunge Winter Experience

All-In arrangement

Vanaf half december tot en met eind maart bieden wij u de 6 – 8 daagse Hunge Winter Experience aan. Volledig verzorgd genieten van  bucketlist waardige avonturen zoals sneeuwscooter-tocht, hysky-slede-tocht, ijsvissen, avond-fakkel-wandeltocht, outdoor maaltijden en fika’s. Bij terugkomst even bijkomen en dan aanschuiven aan de grote tafel en genieten van de gezamenlijke maaltijd. Wie weet spot u het magische noorderlicht. Langlaufen kan eventueel op uw vrije dag.  Belangstelling? Neem via email of telefoon contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

IJsvissen

IJsvissen, ook wel wintervissen genoemd. Na een wandeling over het meer, of met de sneeuwscooter taxi, boor je gaten in het ijs. Met een eenvoudige korte hengel kun je gaan vissen in de geboorde gaten. Nog nooit gedaan? Houd u mogelijk niet van vissen? Dan is ijsvissen toch echt iets heel anders. Gezellig, spannend, je eigen gevangen vis bereiden op een open vuur en puur genieten. Een belevenis om nooit te vergeten.

HusHotellHunge ronde foto website
HusHotellHunge ronde foto website-3

Sneeuwscooter tocht

Een gave belevenis om nooit te vergeten! We starten met een korte briefing. Alleen of met z’n tweeën toeren over het magisch witte meer en door de sprookjesachtige bossen. Een super belevenis voor iedereen die ongeveer 2x een uur kan zitten en een beetje kan meebewegen met de bestuurder. Dus ook voor 65 plussers nog een groot avontuur en een ervaring voor het leven. Wil je zelf een scooter besturen dan dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Honden Sledetocht

Je wordt begroet door blaffende, bijna jankende honden. Ze zijn super blij en gedreven om er samen met jou en je begeleider op uit te trekken. Rustig zittend op de slee geniet je van de tocht en de prachtige omgeving. Knoop gerust een gesprekje aan met je Engels sprekende begeleider. Hij of zij kan je alles vertellen over de honden en de omgeving. Ook hier hoort natuurlijk een fika bij. Kun jij je even opwarmen met een warme drank en kanelbullar, terwijl de honden even bijkomen in de sneeuw. En natuurlijk niet vergeten ze even te knuffelen. Zodra ze in de gaten krijgen dat de tocht gaat beginnen worden ze onrustig en kunnen ze niet wachten om te vertrekken. Wederom een activiteit voor alle leeftijden en om nooit te vergeten.

IMG_0363
HusHotellHunge ronde foto website-1-HusHotellHunge ronde foto v2-2

Langlaufen

Tussen alle enerverende activiteiten even een rustdag of….. de mogelijkheid om te langlaufen. Heb jij je eigen materiaal bij je dan kun je natuurlijk langlaufen wanneer je wilt. Wij kunnen de huur van ski’s voor je regelen. De huur van langlaufski’s is niet bij het all-in arrangement inbegrepen. Prijs op aanvraag. Vanuit HusHotell Hunge kun je meteen starten met een route van ongeveer 5 kilometer. Over het meer, door de bossen en het dorpje Hunge. Een prachtige route.

Wees getuige van het oogverblindende noorderlicht

Het noorderlicht is een van de meest ongelooflijke natuurverschijnselen ter wereld. Noord-Zweden is een van de beste plaatsen om dit iconische natuurwonder te aanschouwen. Strepen van groen, rood en paars dansen door de nachtelijke hemel en zorgen voor een adembenemend spektakel dat zowel griezelig als betoverend mooi is. Met een beetje geluk kun jij dit meemaken en blijven herinneren als een kippenvel moment!

30D4DA5C-114A-4FCE-9BE9-2B1559ED3F55
fakkeltocht-1

Fakkeltocht

Samen er op uit voor het slapen gaan. Met fakkel wandelen we over het meer en door het bos. Een mooie en bijzondere ervaring. Eventueel met speciale sneeuwschoenen. Gezelligheid op z’n best.