Hus Hotell Hunge gaat open!

Het is zo ver!

Na 4 maanden hard werken gaat vandaag de website online. Logo, huisstijl, naam, en de appartementen zijn klaar. De officiële feestelijke opening volgt nog. Er kan geboekt worden vanaf 23 mei!!

Hus Hotell Hunge

Hus Hotell Hunge is de naam

Misschien heb je de naam al voorbij zien of horen komen. Nu de officiële bekendmaking van de naam van ons Hotel, B&B en groepsaccommodatie. ‘Hus’ staat voor een gemoedelijke en huiselijke sfeer die we willen creëren voor onze gasten. ‘Hotell’, op z’n Zweeds geschreven, staat voor comfort en ‘Hunge’ staat voor de plaats Hunge waar we wonen en ons erg welkom voelen. Kortgezegd: HHH! Meet & Adventure, omdat onze gasten in en om Hus Hotell Hunge de mogelijkheid hebben om met elkaar in contact te komen. Adventure staat voor de ongerepte Zweedse natuur en zijn uitdaging om d.m.v. verschillende activiteiten deze te ontdekken of je hierin onder te dompelen.

Huisstijl en logo

Hus Hotell Hunge heeft een vriendelijke, rustige en Scandinavische uitstraling. De kleuren groen, bruin en wit zijn zichtbaar in het gebouw en hebben we doorgevoerd in ons logo en op de website. In de nabije toekomst willen we de Scandinavische uitstraling nog verder doorvoeren.

Website

De website gaat vandaag online en is te bereiken op hushotellhunge.com. Op de website lees je onze quote: Nature is the art of God. In de afgelopen maanden hebben we veel nieuwe dingen mogen ontdekken in deze prachtige natuur. We leven er nu midden in en zijn dankbaar dat we hiervan mogen genieten en willen dit graag delen met onze gasten.

Boek nu!

Vanaf nu is het mogelijk om via de website een appartement te boeken.

Openingskorting!

Als trouwe lezer van deze blog kun je via onderstaande kortingscode 10% korting krijgen op je verblijf in Hus Hotell Hunge in de periode van 7 mei tot 31 augustus 2022.

BL-2022-KK

Wij heten u van harte welkom!

Wil je ons blijven volgen?
Meld je dan nu aan…

Wil je ons blijven volgen?
Meld je dan nu aan…