Zichtbaar zijn…… echt een ding!

Social Media

Veel mensen vinden het moeilijk om zichtbaar te zijn. Nou tot die groep behoor ik ook. Ik heb geen FB, Instagram of LinkedIn. Maar ik ga het wel doen! Leuk en spannend tegelijk.

Twee weken geleden mijn eerste blog geschreven. Het gevoel van nu moet ik het gaan waarmaken beklemt mij enigszins. Gedachtes als ‘Doe maar gewoon, wie ben ik wel niet, wie zit er op mijn of onze verhalen te wachten, is het wel goed genoeg?’. Allemaal weerstanden die, met name ik, tegenkom bij het realiseren van deze blog en een FB account. Ze zijn vaak niet 1-2-3 opgelost maar oooohhh, wat is het fijn om te merken dat ik niet de enige ben en dat deze gevoelens er mogen zijn.

‘Inspiratie delen vermenigvuldigt zich en weerstand delen voelt de helft lichter’

We zijn al een bijzondere ervaring rijker geworden door onze droom te delen met anderen. Hierdoor geven wij anderen immers de gelegenheid om ons te bevragen, waardoor onze droom juist nog scherper wordt. Hoe mooi is dat! Het delen heeft er ook voor gezorgd dat onze droom in een stroomversnelling is gekomen en ons veel positieve energie geeft.

‘Ik denk niet in beperkingen. Ik denk in mogelijkheden!’

We hebben via FB en Whapp al veel fijne en bemoedigende reactie mogen ontvangen. Dank daarvoor, het doet ons goed en we weten ons gedragen.

Tot nu toe hebben we samen het gevoel dat we ons goed aan het voorbereiden zijn. We hebben echt al veel geleerd.

Volgende keer zal ik jullie meenemen naar februari 2020: de start van ons gestructureerde onderzoekstraject.

Wil je ons blijven volgen?
Meld je dan nu aan…

Wil je ons blijven volgen?
Meld je dan nu aan…